Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Hatékony toborzás képzés

Avagy hogyan találja meg a hiányszakmák legjobb jelöltjeit?

2017. október 03. - Sämling Admin
hatekony_toborzas_facebook.jpg
A képzés célja, hogy olyan ismereteket adjon át, melynek köszönhetően a résztvevők képessé válnak megtalálni olyan munkakörökbe a megfelelő jelölteket, ahova eddig nem voltak képesek.
Célunk továbbá, hogy olyan használható megoldásokat javasoljunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt. Egy jól megfogalmazott, kreatív álláshirdetéssel sokat spórolhat.

Amiről szó lesz a képzésen:
 
1. Mik a fő különbségek a megszokott és az eredményes álláshirdetések között.
2. Álláshirdetés írás legfontosabb szabályai.
3. Álláshirdetés írás műhelymunka (gyakorlat).
4. Álláshirdetés a Facebook-on?
5. Munkáltatói márkaépítés.
6. Toborzási módszerek az álláshirdetésen túl.

Kinek ajánljuk?
 
- Vezetőknek, akik maguk intézik új kollégájuk felvételét, és igazán jó munkatársakat szeretnének a csapatukba. Nem gond, ha még nem írt álláshirdetést, nem volt a LinkedIn-en, nem csinált Facebook álláshirdetési kampányt, mert a tréningen az alapoktól kezdünk és a gyakorlati részben lesz idő belerázódni.
 
HR szakembereknek, akik már komoly rutinnal rendelkeznek toborzási kérdésben, azonban nem elégedettek az eredménnyel, még jobbat, még eredményesebbet szeretnének. Ugyan a tréningen az alapoktól fogjuk kezdeni, azonban nagyon magas szintig jutunk el. Rengeteg új, naprakész, korszerű ismeretet szerezhet meg, sőt még a gyakorlásra is lesz mód.
 
HR tanácsadóknak, fejvadászoknak, akik talán a legjobban képben vannak a legújabb toborzási technikákkal, de lehet (biztos), hogy még nekik is tudunk újat mutatni!

Tekintse meg Oktatónk, Kelkó Tamás szakmai cikkeit a témával kapcsolatban:

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3512908458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása