Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Tesztelje magát Munkajog KVÍZ-ünk segítségével!

2018. február 13. - Sämling Admin
munkajog_kviz_facebook_kep.jpg
Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
Őn teljes mértékben tisztában van a munkajogi kérdésekkel kapcsolatban? Mérje fel tudását Munkajogi KVÍZ-ünk segítségével!
 
Ha szeretne mélyebben megismerkedni az említett kérdésekkel, és jogszerűen eljárni munkajogi kérdésekben akkor itt a helye a képzésünkön! További részletek Munkajogi képzéseinkről >>

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4313586229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása