Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Módosult kitöltőprogramok a munkahelyi képzések támogatása érdekében kiírt pályázatokhoz kapcsolódóan

TÁMOP

2012. augusztus 23. - Sämling Admin

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2, „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára" és TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2 jelű, „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára" című konstrukciókhoz kapcsolódó kitöltő programok megváltoztak.

NFU_logo_magyar.jpg

A módosítások az alábbiakat érintik:


2. A módosítások következtében a B és C kiírások kapcsán a 450.000,- Ft-os korlát az útmutatónak megfelelően tervezhető az alábbiak szerint:1. A C kiírás kapcsán a képzések minimális óraszámának csökkentése 20 óráról 10 órára.

A teljes projekt időszakra vonatkozóan az egy személyhez köthető képzésre jutó támogatási összeg (mely magában foglalja a fent nevesített egyéb díjakat) nem haladhatja meg a 450.000,- forintot, valamint a 3.000,- Ft / fő súlyozott átlagos óradíjat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet és az Egységes működési kézikönyv kiadásáról szóló 24/2011. (V. 6.) NFM utasítás alapján „a támogatást igénylő, ha a projektjavaslatot a módosítás előtti feltételekkel nyújtotta be, a felhívás módosítása miatt nem kerülhet kedvezőtlenebb helyzetbe azzal szemben, aki a projektjavaslatot a módosított feltételeknek megfelelően nyújtotta be". Az utasítás alapján „ha az operatív program, az akcióterv vagy jogszabály módosítása miatt, vagy más okból a pályázati felhívás módosul, és a módosítás a már benyújtott pályázatokat is érinti, a KSZ a hiánypótlásra vonatkozó szabályai szerint korrekcióra biztosít lehetőséget".

Ennek megfelelően azon pályázók, akik már benyújtották pályázatukat a TÁMOP-2.1.3.B-12/1, a TÁMOP-2.1.3.B-12/2, a TÁMOP-2.1.3.C-12/1 vagy a TÁMOP-2.1.3.C-12/2-es kiírásra, az alábbiak szerint járhatnak el:

1. Az ESZA Nonprofit Kft. korrekcióra való felszólításának kézhezvétele után a pályázó hivatalos képviselő által aláírt, hivatalos levélben úgy nyilatkozhat, hogy nem kívánja pályázatát módosítani a megváltozott feltételeknek megfelelően, ebben az esetben a pályázat a projekt-kiválasztási folyamatban a benyújtott dokumentációval vesz részt.

2. Az ESZA Nonprofit Kft. korrekcióra való felszólításának kézhezvétele után a pályázó a korrekciós levélben meghatározott feltételek szerint módosíthatja pályázatát. Ebben az esetben a pályázat a projekt-kiválasztási folyamatban a korrekcióban benyújtott dokumentációval vesz részt.

3. Még az ESZA Nonprofit Kft. korrekcióra való felszólításának kézhezvétele előtt pályázó hivatalos képviselő által aláírt, hivatalos levélben kérheti pályázatának visszaadását, hogy szeretné átdolgozni, kijavítani a megváltozott feltételeknek megfelelően.

4. Amennyiben a pályázó a megváltozott feltételek alapján nem kívánja újra benyújtani a pályázatát, azaz visszalép, akkor erről hivatalos levélben kell tájékoztatnia az ESZA Nonprofit Kft.-t.

Tovább az NFÜ oldalra>>>

uszt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr934728049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása