Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Megújult Excel és Word képzések!

2018. február 19. - Sämling Admin

excel_edm_kep.jpg

Új üzleti Word rutinok és haladó megoldások képzésünkön a résztvevők az irodai munka során leggyakrabban használt eszközök, és a haladó funkciók használatába nyerhetnek betekintést. Képzésünk vállalati környezetben használt, életszerű példákon és esettanulmányokon keresztül zajlik.

A Word képzés végeztével minden résztvevő megismeri tematikusan az alapvető és speciális formázási lehetőségeket, a dokumentum- és a nyomtatási beállításokat; megtanulhat könnyen és gyorsan körlevelet készíteni, nagyméretű dokumentumokat szerkeszteni, tartalomjegyzéket készíteni, valamint egyedi sablonokat és hivatkozásokat kezelni.

Excel makróhasználat egy napos képzésünk pedig egy gyakorló nappal bővül, ahol tovább mélyítheti tudását és gyakorlati tapasztalatait. 

"Kezdő" makróhasználóknak igény szerint lehetőségük van csak az alapozó napon részt venni.
"Haladóbb" felhasználók, akik ismerik az első nap tematikában felsorolt anyagot, vagy akik korábban már részt vettek egy napos makróhasználat képzésünkön, azok részt vehetnek kizárólag a gyakorlati napon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr713617472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása