Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

6 érv a vállalati, kihelyezett Projektmenedzsment képzéseink mellett

2018. május 02. - Sämling Admin

vallalati_projektmenedzsment_kepzes_1.jpg

A projektmenedzsment eszköztára már egy modern vállalat életéből sem hiányozhat. A Sämling Üzleti Oktatási Központnál 17 éve szervezünk kihelyezett vállalati képzéseket. Kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleink legkülönbözőbb szervezeti és operatív problémáira adtunk már megoldást, szinte az összes jelentős szektorban.

Vállalati tréningjeink során azt tapasztaltuk, hogy Projektmenedzsment megoldásaink hatékonysága az alábbi 6 tényezőből fakad:

1. A sokféle kihívás egyedi struktúrákat igényel! - A Projektmenedzsment szemlélet megismertetésével új dimenziót nyitunk a vállalati működésben.

Mert a hagyományos struktúrák nem képesek megfelelően kezelni az egyedi feladatokat, a projekt jellegű kihívásokat, és a gyors változásokat.

2. Minden kulcsszereplőnek közös nyelvet kell beszélnie! - Az érintetteket bevonó képzések közös Pm tudást adnak, segítve a Projektmenedzsment szakemberek kommunikációjának hatékonyságát.

Mert hiába vannak a szervezetben képzett projektmenedzserek, ha a többi érintett nem beszéli a közös projektnyelvet.

3. Ahány cég, annyi megoldandó probléma! - Képzéseinket szakmai konzultáció előzi meg, így testreszabott, a valós problémákat megoldó programot alakítunk ki.

Mert egy „dobozos” tematikára épülő képzés nem ad választ a szervezetek egyedi problémáira

4. Az oktatás és a munka nem ütheti egymást! - Kihelyezett képzéseink hossza, időpontja, beosztása és helyszíne is a megrendelő kívánsága szerint alakítható.

Mert a képzések sok időt és figyelmet igényelnek, és soha nem jön el az ideális pillanat arra, hogy a folyamatokból kiszakítva tanuljanak a kollégák.

5. A meglévő rendszereket otthonossá tesszük, vagy ha kell, újat építünk! – Képzési és tanácsadási tapasztalatunk révén képesek vagyunk a mamut cégek rendszerein belül dolgozókat, és a saját rendszert építőket is segíteni.

Mert gyakran találkoztunk a nagy cégek jó rendszereit nehézkesen használó munkatársakkal. És gyakran láttunk olyan cégeket is, ahol korábban semmilyen Projektmenedzsment rendszer nem működött.

6. Minden szektorban otthon vagyunk! – Referenciáink között méretben és profilban is eltérő cégek szerepelnek, ahogyan a nyitott képzéseink résztvevői is sok helyről érkeztek.

Mert a Projektmenedzsment egy gondolkodásmód és egy eszköztár egyben, amit a megfelelő oktatói tapasztalattal szinte minden szervezet számára át tudunk adni.

Ha úgy érzi, az Ön cégének is szüksége van a hatékony projektmenedzsment alkalmazására, jelezze érdeklődését, és kollégánk felkeresi Önt! Érdekelnek a vállalati képzések! >>

Tovább a vállalati, kihelyezett Projektmenedzsment képzésekhez >>

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713873636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása