Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Pénzügyi kimutatások elemzése

20% páros jelentkezési kedvezménnyel!

2018. április 13. - Sämling Admin

A beszámolóból származó információk értékelése része a banki hitelezők hitelképességi és kockázatbecslési folyamatánakúj vevők vagy üzleti partnerek fizetőképességének megítélése esetén, de a módszertan előkerül a versenytársak vagy a piaci szereplők múltbeli teljesítményének elemzése során is.

penzugyi_kimutatasok_elemzese_1.jpg

Cél
 
A két napos képzés célja, hogy
  • a résztvevők megismerjék és elsajátítsák a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit
  • képessé váljanak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére és megértésére az iparági információk tükrében a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján.

A képzés betekintést nyújt a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba is.

Pénzügyi kimutatások elemzése képzést mindazoknak ajánljuk, akik munkájuk során más vállalatok nyilvánosan elérhető pénzügyi kimutatásai és adatai alapján készítenek döntéselőkészítő elemzéseket és jelentéseket.

Jelentkezzen április 17-ig 20% Páros jelentkezési kedvezménnyel (2 fő részvételével).
Kedvezményes ár: 99.000 Ft + ÁFA/fő helyett 79.200 Ft + ÁFA/fő

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5413823758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása