Felnőttképzés, képzési pályázatok

Felnőttképzés, képzési pályázatok

Miért lesz nélkülözhetetlen, hogy a könyvelők is profi szinten használják az Excelt?

2018. szeptember 28. - Sämling Admin
excel_hirlevel.jpg
Varga Hajnalka oktatónk a héten tartott továbbképzésen felhívta a könyvelők figyelmét, hogy a kormány tervei között szerepel az integrált könyvelői programok használatának bevezetése.

Ez a tervezett változtatás sajnos újabb kihívások elé állítja majd a könyvelőket.

Az integrált rendszerek (mint például az SAP program) meglehetősen kötött, rugalmatlan rendszerek, ezért a vállalat pénzügyi, számviteli, controlling stb. kimutatásainak elkészítéséhez egyedi megoldásokat szükséges találniuk.

Olyan rugalmas, igények szerint kialakítható programok alapos ismerete, mint például az Excel, szinte elengedhetetlen lesz a könyvelők számára. Ezen változásokra érdemes időben felkészülni!

Excel képzéseinken megismerkedhet az Excel kínálta lehetőségekkel, hogy jól átlátható és hasznos kimutatásokat és elemzéseket készíthessen. 

Tovább az Excel képzésekhez >>

Ha még nem szerezte meg éves kötelező mérlegképes kreditpontjait (vállalkozási szakon), nálunk azt is megteheti! 

Tovább a Mérlegképes továbbképzésekhez >>

A bejegyzés trackback címe:

https://felnottkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1214269029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása